Workshops

Inschrijven en info op www.depassio.be

Dagworkshop
Onze bloemenspeciaalzaak organiseert ook eenmaal per twee jaar een dagworkshop.

Deze dagworkshop staat altijd in het teken van een bepaalde thematiek en is een ideale gelegenheid voor mensen die houden van de natuur, nood hebben aan een dagje ontspanning of hun huis een extra decoratieve touch willen geven met een aantal prachtige bloemstukken.

De dagworkshop start vroeg in de ochtend en eindigt in de late namiddag. Elke deelnemer is de hele dag door creatief aan de slag en gaat naar huis met een aantal mooie bloemstukken.

Het inschrijvingsgeld voor de dagworkshop bedraagt 175 euro, een lekkere maaltijd en al het nodige materiaal inbegrepen.

Wanneer de dagworkshop zal doorgaan, wordt later bekend gemaakt.

Kinderworkshops
Graag brengen we kinderen onze passie voor bloemen bij. Daarom organiseren we vier keer per jaar bloemenworkshops voor kinderen vanaf 8 jaar.
Tijdens de workshop leren we kinderen enkele basisprincipes van het bloemsnijden en -schikken aan, geven we uitleg over waarom bloemen zo belangrijk zijn... en zorgen we ervoor dat de kinderen een onvergetelijke ervaring beleven.

De prijs voor deelname aan een kinderworkshop bedraagt 25 euro alles inbegrepen. De kinderworkshops vinden telkens plaats van 14u tot 17u. Op voorhand inschrijven is verplicht en ook aanbevolen omdat de plaatsen beperkt zijn.

Wanneer de kinderworkshops zullen doorgaan, wordt later bekend gemaakt.

Het is ook mogelijk om bij PuurPassie, op aanvraag, een verjaardagsfeestje te organiseren. Contacteer ons en vraag vrijblijvend informatie!