Ontwaak je creativiteit met Puur Passie bloemenworkshops!

Ben je gefascineerd door de pracht van bloemen en wil je je passie voor bloemschikken ontdekken? Duik dan in de betoverende wereld van Puur Passie met onze inspirerende bloemenworkshops!

Wat kun je verwachten:

Deskundige begeleiding: Een ervaren leerkracht florist neemt je mee op een creatieve reis en deelt zijn geheimen voor het maken van prachtige bloemstukken.

Hoge kwaliteit materialen: We voorzien je van de mooiste bloemen en materialen, zodat je kunt werken met de beste ingrediënten voor jouw creaties.

Diverse Thema’s: Van seizoensgebonden arrangementen tot speciale gelegenheden, onze workshops bieden een breed scala aan thema’s om aan verschillende interesses te voldoen.

Je hoeft geen materiaal te voorzien, er zal voor het nodige gezorgd worden.
Tijdens de workshop wordt er een hapje en een drankje aangeboden.

Voor wie is de workshop:

 • Beginners die hun eerste stappen willen zetten in de wereld van bloemschikken.
 • Bloemenliefhebbers die hun vaardigheden willen verfijnen en uitbreiden.
 • Vrienden, collega’s of familie op zoek naar een leuke en creatieve activiteit samen.

Waar en wanneer:

Locatie: In ons zaaltje “De Passio” achter de winkel te Tollembeek.

We hebben 4 verschillende mogelijkheden:

 • Workshopreeks is een reeks van 5 lessen, 1 per maand.
  Het inschrijvingsgeld bedraagt 75 euro. Voor de materialen wordt er per les tussen de 30 en 40 euro gevraagd (naargelang de marktprijs).
 • Seizoenworkshop is een éénmalige les en altijd zeer uitgesproken wat het seizoen/ gelegenheid betreft. Voor deze workshop betaal je 65 euro.
  Bij inschrijving wordt er een voorschot van 20 euro gevraagd. Het resterende bedrag betaal je op de dag zelf.
 • Dagworkshop gaat sporadisch door. Dit is een hele dag waar er verschillende bloemstukken worden gemaakt binnen een thema.
 • Create & Go: Dit is een workshop volledig op maat. Gaat steeds door op een zaterdagnamiddag en kan ingeplant worden op afspraak.

Praktische info

Onze bloemenzaak is gelegen op Plaats 4 te Tollembeek en onze workshopruimte ‘De Passio’ is gelegen achteraan in onze tuin dat grenst aan een ruime parking aan de Hernestraat (ter hoogte van nummer 6/Urbanusstandbeeld) te Tollembeek. Je kan parkeren op die parking en aan de linkerkant (naast enkele garages) bevindt zich het zaaltje. Ingang via de zwarte glazen deur.

Reserveer jouw plek nu!

Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt. Op onze webshop staan enkel de workshops waar nog plaatsen vrij zijn.

Dompel jezelf onder in de wereld van bloemen en ontdek de kunst van bloemschikken bij Puur Passie. Laat je creativiteit bloeien en ga naar huis met een prachtig bloemstuk dat je met trots zult tonen!